Käsityöläispanimo

Käsityöläispanimomme lähtökohtana on tuottaa huippulaatuinen aito kombucha, jonka valmistuksessa käytetään ainoastaan kaikkein parhaita saatavilla olevia raaka-aineita ja perinteisiä valmistusmenetelmiä. BRABE kombucha saa syvän aromirikkaan makunsa Atlantin ympäröimien Azorit saarten puhtaassa ilmassa kasvavista teelaaduista. Käytämme valmistuksessa suomalaista mineraaleja sisältävää pohjavettä, joka syventää kombuchan ominaismakua. Laadukas ruokosokeri toimii energianlähteenä käymisprosessissa, jonka tuloksena tee muuttuu kombucha-juomaksi. Pitkä käymisprosessi varmistaa korkean entsyymi- ja probioottitason saavuttamisen. Tarjoamme kombuchalle ominaisen makea & hapan -makuyhdistelmän lisäksi uusia terveellisiä makuelämyksiä yhdistämällä kombuchaan aitoa inkivääristä ja marjoista kylmäpuristettua mehua. Me BRABElaiset haastamme itsemme jokaisen kombucha-tuotantoerän kohdalla asiakkaitamme kunnioittaen.