Tietoa meistä

BRABE Oy

Olemme Porvoolainen käsityöläistuottaja, joka valmistaa huippulaatuista kombuchaa käyttäen perinteisiä valmistusmenetelmiä ja parhaita saatavilla olevia raaka-aineita.

KOMBUCHA

BRABE Kombucha on vähähiilihappoista ja sen sokeripitoisuus on alle 4g/100ml. Tuoreet kylmäpuristetut inkivääri ja marjat antavat hienostuneen makusävyn tuotteellemme. Voit valita myös Natural -maun, jossa kombuchan luonnollinen ominaismaku tulee selkeimmin esiin.  

TOIMIMME EETTISESTI JA VASTUULLISESTI

Valitsemme raaka-aineiksi luomu-, fair trade- ja lähituotteita aina kun se on mahdollista. Kaikki käyttämämme pakkausmateriaalit ovat mahdollisimman pitkälle kierrätettäviä.

HYVÄ SAATAVUUS JA KOHTUULLISET HINNAT

Voit ostaa BRABE Kombuchaa 15 plon laatikoissa verkkokaupastamme www.brabe.fi. Toimitamme tuotteet sinulle lähimpään Postin noutopisteeseen.

 

Puhtaat raaka-aineet

Olemme kotimainen toimija jolle raaka-aineiden puhtaus on lähtökohta toiminnallemme. Käytämme vain raaka-aineita joiden alkuperä on todennettavissa ja pyrimme aina valitsemaan luomu ja fair trade tuotteita mikäli se on mahdollista.

SOKERI

Sokeri toimii Kombuchan käymisprosessissa energianlähteenä. Kombuchassa keskeisenä elementtinä oleva scoby ei voi tuottaa hyviä probiootteja ilman pientä määrää sokeria. Sokeri on tärkeässä roolissa myös valmiin kombuchan makuprofiilissa, sillä eri tyyppiset sokerit antavat omanlaisensa makuvivahteen valmiille kombuchalle. BRABE Kombuchassa käyttämämme sokeri on aromi- ja kivennäisainerikasta Reilu Kauppa -sertifioitua luomulaatuista ruokosokeria. BRABE Kombuchan sokeripitoisuus on alle 4g/100ml.

 

Vastuullisuus

Myymme BRABE Kombuchan ainoastaan lasipulloissa ja alumiinitölkeissä, joista ei irtoa terveydelle haitallisia aineita. Toimitamme kombuchan asiakkaalle vahvistetussa kartonkilaatikossa. Valitsemme kaikki pakkausmateriaalit huolella, jotta ne ovat mahdollisimman luontoystävällisiä ja kierrätettäviä

Kombucha valikoimasta löydät erinomaisia makuelämyksiä hyvään hintaan. Kombuchaa on saatavilla sopivan kokoisissa laatikoissa (15 pulloa), jotka on pakattu hygienisessä ympäristössä. Kombucha on pakattu paksuun aaltopahvi pakkaukseen jotta Kombucha pysyy suojattuna kuljetuksen aikana.. Näin asiakkaamme voivat vaivattomasti ostaa montaa eri tuotetta ja olla aina varmoja, että saavat korkealaatuisia tuotteita.

Tavaramme toimittaa Posti ja tilauksesi toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen.

Tietoa VALMISTAJASTA

BRABE Oy (y-tunnus: 2880409-4)
Brasasaksentie
06750 Tolkkinen, Suomi