Puhtaat raaka-aineet

Kombuchan perusta muodostuu neljästä raaka-aineesta: Vesi, tee, sokeri ja scoby.

VESI
Useat kaupalliset kombuchan tuottajat käyttävät valmistuksessa vettä, joka on käsitelty käänteisellä osmoosilla. Kyseessä on suodatusmenetelmä, joka käytännössä poistaa vedestä kaiken muun paitsi itse veden (H2O). Tällöin vesi on täysin mautonta ja köyhdytetty luonnon vedelle tyypillisistä mineraaleista. Me käytämme puhdasta suomalaista köyhdyttämätöntä pohjavettä, jonka luonnolliset mineraalit täydentävät kombuchan miellyttävää makua.

TEE
Kombuchan valmistuksessa käytetään aitoa teetä ”Camellia Sinensis”. BRABE Kombuchan raaka-aineena käyttämämme tee on Azorit saarilla kasvavaa luomulaatuista vihreää teetä ja oolong teetä. Azorit -saaret sijaitsevat n. 1500 km Lissabonista länteen, kaukana ilman saasteista ja kasvitaudeista.

SOKERI
Sokeri toimii Kombuchan käymisprosessissa energianlähteenä. Sokeri on tärkeässä roolissa myös valmiin kombuchan makuprofiilissa, sillä eri tyyppiset sokerit antavat omanlaisensa makuvivahteen valmiille kombuchalle. BRABE Kombuchassa käyttämämme sokeri on aromi- ja kivennäisainerikasta Reilu Kauppa -sertifioitua Ruokosokeria.

SCOBY
Käyttämämme scoby ”Symbiotic Culture Of Bacteria and Yeast” on luomulaatuinen ja laboratoriossa valmistettu, mikä varmistaa aitouden, puhtauden ja oikeanlaisten bakteerien, probioottien sekä entsyymien tuotannon.