Karpalo BRABE Kombucha 15-Pack

(1 tuotearvio)

36,00 

Karpalo BRABE Kombuchassa yhdistyvät karpalolle tyypillinen hieman karvas maku sekä kombuchalle ominainen pehmeys ja sopiva hapokkuus. Maustamme kombuchan aidolla kylmäpuristetulla karpalolla, mikä takaa terveellisyyden ja tuoreuden. Ajan myötä aito marja painautuu pullon pohjaan, joten sitä on hyvä käännellä kevyesti ennen avaamista. Sopii erinomaisesti terveelliseksi virvokkeeksi, seurustelujuomaksi tai ruokajuomaksi. Aikuiseen makuun.

Osasto:

Karpalo kombucha on herkullinen makuyhdistelmä. Raikas Kombucha yhdistettynä tuoreena kylmäpuristettuun karpalo marjaan luo raikkaan olon.
Brabe Karpalo Kombucha tehdään aidosta puristetusta karpalo mehusta jonka johdosta maku ja terveysvaikutukset ovat tallessa. Ajan myötä karpalo painautuu pohjaan joten pulloa kannattaa ravistaa kevyesti ennen avaamista.
Suosittelemme päiväannokseksi 250ml nautittavan esim. aamulla tyhjään vatsaan jolloin bakteerikanta tukee tehokkaasti vatsan toimintaa ja oloa.

Tilaa 15 pullon pakkaus edulliseen hintaan ilman toimitusmaksua.
Toimitamme kaikki Kombuchat paksussa ja lokeroidussa pahvilaatikossa ja lähetämme ne ma-to jotta ehtivät noutopisteeseen ennen viikonloppua

Kombucha hapatettu teejuoma
AINESOSAT: Vesi, ruokosokeri (luomu), oolong tee, vihreä tee, karpalo, Kombucha-viljelmä.
SÄILYTYS: PIDÄ VIILEÄSSÄ !

Kombucha voi sisältää pieniä määriä alkoholia.

Ravintosisältö 100ml

  • Energia/kalorit: 100kj/25kcal
  • Proteiini: 0g
  • Hiilihydraatti: 4g - josta sokereita 4g
  • Rasva: 0g
  • Suola: 0g

1 arvio tuotteelle Karpalo BRABE Kombucha 15-Pack

  1. Artturi

    Braben Karpalokombucha on koukuttavan hyvää. Tilasin kaksi 15-packia firman juhliin boolin vaihtoehdoksi ja kehuja sateli.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.