Lime & Minttu BRABE Kombucha 15-Pack

36,00 

Helmeilevä BRABE Kombucha yhdistettynä aitoon kylmäpuristettuun lime mehuun ja kuivahumaloituun mintunlehtiin luo herkullisen ja aromikkaan makuyhdistelmän, joka sopii erinomaisesti mihin tahansa tilanteeseen. Nauti urheilun jälkeen, jäillä tai ilman, smoothien pohjana tai mocktailissa. Erityisesti nuorten suosikki. Ajan myötä aito lime painautuu pullon pohjaan, jolloin sitä on hyvä käännellä kevyesti ennen avaamista.

Osasto:

Minttu & Lime kombucha on raikas ja arominen. Raikas Kombucha yhdistettynä tuoreena kylmäpuristettuun limeen ja kuivahumaloitu mintulehti luo terveellisen ja raikkaan olon.
Brabe Minttu & Lime Kombucha tehdään aidosta kylmäpuristetusta limestä jonka johdosta maku ja terveysvaikutukset ovat tallessa. Ajan myötä lime voi painautuu pohjaan joten pulloa kannattaa ravistaa kevyesti ennen avaamista.
Suosittelemme päiväannokseksi 250 ml nautittavan esim. aamulla tyhjään vatsaan jolloin bakteerikanta tukee tehokkaasti vatsan toimintaa ja oloa.
Tilaa 15 pullon pakkaus edulliseen hintaan ilman toimitusmaksua.

Toimitamme kaikki Kombucha pullot suoraan kylmiöstä joten siirrä ne mahdollisimman nopeasti kylmään noudettuasi ne postista.

Kombucha hapatettu teejuoma
AINESOSAT: Vesi, ruokosokeri, oolong tee, vihreä tee, lime ja kuivahumaloitu mintunlehti, Kombucha-viljelmä.
SÄILYTYS: PIDÄ VIILEÄSSÄ!
Kombucha voi sisältää pieniä määriä alkoholia.

Ravintosisältö 100ml

  • Energia/kalorit: 100kj/25kcal
  • Proteiini: 0g
  • Hiilihydraatti: 4g - josta sokereita 4g
  • Rasva: 0g
  • Suola: 0g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lime & Minttu BRABE Kombucha 15-Pack”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.