Mustikka BRABE Kombucha 15-Pack

(1 tuotearvio)

36,00 

Mustikka BRABE Kombuchassa yhdistyvät todellisen terveysjuoman elementit: Aidon kylmäpuristetun metsämustikan korkea antioksidantti-, vitamiini- ja mineraalipitoisuus sekä kombuchan probiootitit, entsyymit ja aminohapot. Lopputuloksena herkullinen, syvän värinen ja terveellinen juoma. Juo viisaasti. Ajan myötä aito marja painautuu pullon pohjaan, jolloin sitä on hyvä käännellä kevyesti ennen avaamista.

Osasto:

Mustikka kombucha on raikas ja hieman makeahko . Raikas Kombucha yhdistettynä tuoreena kylmäpuristettuun mustikkaan luo terveellisen ja raikkaan olon.

Brabe mustikka Kombucha tehdään aidosta kylmäpuristetusta mustikasta jonka johdosta maku ja terveysvaikutukset ovat tallessa. Ajan myötä mustikka voi painautuu pohjaan joten pulloa kannattaa ravistaa kevyesti ennen avaamista.

Suosittelemme päiväannokseksi 250 ml nautittavan esim. aamulla tyhjään vatsaan jolloin bakteerikanta tukee tehokkaasti vatsan toimintaa ja oloa.

Tilaa 15 pullon pakkaus edulliseen hintaan ilman toimitusmaksua.

Toimitamme kaikki Kombucha pullot suoraan kylmiöstä joten siirrä ne mahdollisimman nopeasti kylmään noudettuasi ne postista.

Kombucha hapatettu teejuoma
AINESOSAT: Vesi, ruokosokeri (luomu), oolong tee, vihreä tee, mustikka, Kombucha-viljelmä.

SÄILYTYS: PIDÄ VIILEÄSSÄ!

Kombucha voi sisältää pieniä määriä alkoholia.

Ravintosisältö 100ml

  • Energia/kalorit: 100kj/25kcal
  • Proteiini: 0g
  • Hiilihydraatti: 4g - josta sokereita 4g
  • Rasva: 0g
  • Suola: 0g

1 arvio tuotteelle Mustikka BRABE Kombucha 15-Pack

  1. Kari

    Mustikka ja kombucha on toisiaan balansoiva makukombo, joka todellakin virkistää.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.